Nem tettél még le az online párkeresésből, de úgy érzed, szükséged lenne néhány mentő ötletre? Hogyan tehetnéd észrevehetőbbé magadat?

Napjainkban, amikor a netes párkeresés szinte mindennapossá vált, igen magas lett azoknak az embereknek a száma, akik a világhálón szeretnék megtalálni társukat. Csakhogy minél több a jelenlévő, annál nehezebb kitűnni a tömegből, annál nehezebb összehozni a megfelelő randit. Ha változatlanul bízunk az online társkeresésben, szükségünk lehet néhány hatékony randi tippre, randevú ötletre.A cél, hogy észrevehetők legyünk, így nagyobb az esély arra, hogy olyan emberek írnak nekünk, akik felkeltik az érdeklődésünket.Akár az a célunk, hogy kicsit „felturbózzuk” online adatlapunkat, akár az, hogy minél többen kedveljenek minket, érdemes tudnunk, hogyan alakítsunk ki magunkról pozitívabb képet. Tegyünk több erőfeszítést jó megjelenésünkért és kerüljön több érdekes információ rólunk az adatlapra – életmódunkról, kedvenc időtöltéseinkről, könyveinkről, a zenéről, amit szeretünk. Kövessük az alábbi 6 trükköt, és a randi borítékolva lesz!

1. Ne csak egyféle fotó legyenHa több fotót is felteszünk adatlapunkra, az kiválóan bizonyítja, hogy kreatívak vagyunk. Randi szakértők szerint fontos, hogy olyan képeket is mutassunk magunkról, ahol barátokkal vagyunk, de olyat is, ahol egyedül. Ez illusztrálja, hogy romantikusak is tudunk lenni, de egyben társasági emberek, melegszívű barátok is.

2. Lopjunk ötleteket kedvenceinktől! Nem egy utolsó randi tipp: stílusunkról sokat elárulhatunk, ha egyedi bizsukkal vagy ruháinkkal hívjuk fel magunkra a figyelmet. Sőt, ha tetszik valamelyik sztár frizurája, akár vágathatunk is olyat magunknak – vagy kérjük meg fodrászunkat, készítsen nekünk olyan frizurát, amely a legtöbbet hozza ki megjelenésünkből.A kedvenc zenénk feltüntetése, néhány kedvenc idézet vagy kép szintén segít kialakítani rólunk egy képet, mellyel különbek lehetünk a többieknél.

3. Csak innovatívan! Ha bármiben jók vagyunk, tehetségünk van valamihez, azt ne takargassuk. Nyugodtan közzétehetünk olyan fotót is, amelyen éppen ékszert készítünk vagy egy érdekes kerámiát. Rajzolunk, festünk, horgolunk vagy zenélünk. Ha valamilyen sportban vagyunk jók, akkor azt is jelezzük. Ezek mind segítenek kitűnni a tömegből!Hasznos randi ötlet az is, hogy legyünk naprakészek a technikai és életmód-beli újdonságok terén, és ha látunk valami érdekes témát a neten, nyugodtan osszuk meg az információt barátainkkal.

4. Osszuk meg, mit szeretünk mindennapjainkban Sose a rossz dolgokat hozzuk fel, ha valakivel beszélgetni kezdünk! Azok az emberek, akik csak a negatív eseményeket látják életükben, hamar unalmassá válnak! Inkább azokat a történéseket, elfoglaltságokat osszuk meg, amelyek szórakoztatnak, jókedvre hangolnak minket és érdekesek lehetnek mások számára is!

5. Legyünk humorosak! Akinek humora van, azt nagy ajándékkal áldotta meg a sors. Ne legyünk szarkasztikusak csak azért, hogy minél több embert elbűvöljünk. Tudnunk kell, hogyan viccelődjünk anélkül, hogy faragatlannak, durvának tűnnénk és túlságosan egyértelműnek. Humorosnak lenni egyébként vicces videók megosztásával is lehet.

6. Legyünk őszinték! A legrosszabb, amit egy randi oldalon tehetünk, ha hamis képet mutatunk magunkról. Ez ugyanis nem az őszintétlenség helye – a hibáinkat is illik beismerni. Nem kell persze kihangsúlyozni őket, de maradjunk reálisak. Azok az emberek, akik pozitív értelemben őszinték és barátságosak, sokkal több emberre vannak hatással, mint akik nem ilyenek. Ezt az elvet érdemes nemcsak a társkereső profilon, de a mindennapokban is betartani.

Forrás: Napi Doktor
Fotó