A brit nő már rég megtervezte esküvőjét, és még az időpontot is kitűzte, az áprilisi nagy naphoz azonban egyelőre hiányzik a vőlegény. Sam Young a Facebookon próbál keresni magának egyet, azzal a könnyítéssel, hogy nem kötelező igaziból elvenni őt feleségül.

Az ara most 47 éves, és a nagy habos-babos esküvő kimaradt az életéből, mert 21 évesen, nyolc hónapos terhesen ment férjhez anno. Annak a kapcsolatnak 1995-ben válással vége lett, Young azóta egyedül él, illetve nem egyedül, hanem társtalanul, két huszonéves fia lakik vele. Valamiért így az 50 felé közeledve döntött úgy, hogy bepótolja, ami 25 évvel ezelőtt kimaradt az életéből, éppen úgyis betegállományban volt otthon, ezért ráért szervezkedni, ráadásul 87 éves nagymamája is hasnyálmirigyrákkal küzd, így úgy döntött, a legjobb módszer a család hangulatának a feljavítására csakis egy nagy buli lehet. És ha már buli, legyen esküvő.

70 vendég lesz az áprilisi lagzin, ők már meg is kapták a meghívókat, megvannak a koszorúslányok, a gyűrűk, a torta, a ruha, a DJ, aki zenélni fog, szóval mindent szépen elrendezett, most már csak a vőlegény szerepére kéne egy férfi. Young a Facebookon tette közzé az alábbi hirdetést, aminek nyomán a bulvárlapok is felfigyeltek a sztorira (hogy jelentkező akadt-e már, azt nem lehet tudni): „vőlegényt keresek állakodalomba. Érdekel? Olvass tovább! Akarok egy lakodalmat, de igazi házasságkötés nélkül. Igen, meg vagyok őrülve! A jelentkező kötelessége annyi lesz, hogy az első táncot velem táncolja el, aztán pedig jól érezze magát. Hozhat magával (vőfélyt). Érdeklődők privátban írjanak. Idióták és bunkók kerüljenek. Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de jó buli lesz. A jelentkező mindenképpen egyedülálló legyen, mert nem akarok bekavarni senkinek, lehetőleg 175 centinél magasabb legyen és 40-50 év közötti.”

Forrás: Velvet
Fotó