Lesz második randi?
Posted by Társkeresőoldal on 04 március 2014

Meglepően gyorsan kiderül…

A Texasi Egyetem kutatói konkrét kutatást készítettek arról, mennyi idő alatt dől el, lesz-e az első randiból második is. A kutatást olyan férfiak részvételével készítették, akik egyedülállóak, és van tapasztalatuk a randizás terén. A résztvevők válaszai alapján arra világítottak rá, hogy a férfiaknak 20 perc elég ahhoz, hogy eldöntsék, akarnak-e a nővel újabb randit, vagy nem. Sőt, a kutatók azzal egészítették ki eredményüket, hogy vannak, akiknek még ennyi idő sem kell ahhoz, hogy meghozzák a döntést.

A texasi kutatók arra is kíváncsiak voltak, hogy ha már ilyen rövid idő alatt képesek a férfiak elhatározni, hogy akarnak-e még találkozni a nővel, mégis mi az, ami alapján döntenek.
Szomorú, ám részben érthető is, de elsődlegesen, mint a kutatásban részt vevő alanyok válaszaiból kiderült, a külső számít. Minél jobban tetszik a férfinak a nő, annál valószínűbb, hogy újabb randit kér tőle. Ez nyilvánvalóan nem volt nagy újdonság.

Amire a kutatók ezen felül kitértek kutatásukban, már kevésbé egyértelmű. Ez pedig mindaz, ami a külsőn kívül számíthat egy randin arra nézvést, hogy legyen-e még folytatás.

Ami teljesen lelövi a férfiak érdeklődését, az az, ha valaki elkezd exéről beszélni, panaszkodik a munkája miatt, olyan témákról hablatyol, ami a másikat abszolút nem érdekli – például rossz témaválasztás a zselés manikűr színének felelősségteljes megválasztása -, illetve, ha fény derül bizonyos plasztikai beavatkozásokra.
Ami viszont nagyon pozitívan befolyásolja a randi alakulását, az az, ha egy nő mosolyog, nem mesterkélt, nincs agyoncicomázva – sem öltözködésben, sem sminkben -, és – most figyelj – bókol! Az első randin igenis kell bókolni, legalábbis a kutatásban résztvevők szerint.
Forrás: Femina.hu
Fotó