A párkapcsolat kezdeti szakaszában, amikor még bőven az ismerkedés zajlik, mindenki igyekszik a legjobb arcát mutatni partnerének. Ha a randira vacsora közepette kerül sor, számos „veszély” leselkedhet a gyanútlan ismerkedőkre. Melyek lehetnek a legnagyobb tévedések?

Ha az egymással ismerkedő szakaszban lévő párocska úgy dönt, hogy az esti randit vacsorával is összekapcsolja, néhány dologra érdemes mindkét félnek odafigyelni, hogy a felek vacsora során is a legjobb arcukat mutathassák egymásnak – hívja fel a figyelmet egy német kutatás, amelyben összesen 310 szingli számolt be arról, mit talál a legvisszataszítóbbnak, ha újdonsült partnerével vacsora közben randizik.

A legfőbb bűn, ha nem rendelünk

A válaszadók többsége (49 százaléka) véleménye szerint nagyon taszító jelenség, ha a partner egyáltalán nem rendel semmit a randi során. A megkérdezettek többsége ezt nagyobb baklövésnek tartja, mintha valaki dönert, vagy hagymával bőven kibélelt giroszt választana: a válaszadók csupán 42 százaléka gondolja úgy, hogy az említett fogások fogyasztása vállalhatatlan.

A randin nem kívánatos dolgok dobogóján a vegetáriánus étel rendelése végzett: a felmérésben részt vevők 13 százaléka kifejezetten nem szeretné, ha partnere vegetáriánus ételt rendelne. Ennek ellenkezőjét, azaz a hús rendelését viszont a válaszadók 8 százaléka minősítette nemkívánatosnak.

„Aki tehát biztosra akar menni, és a legjobb benyomást akarja gyakorolni leendőjére, az a fentieket mellőzi a vacsorával egybefűzött randevún” – hangzik a kutatás szerzőinek tanácsa.

Forrás: Fókuszban a nő

Fotó