Az internetes társkeresők sok füllentést elbírnak. Nézd meg, miben torzít a legtöbb férfi.


A virtuális világban könnyű kísértésbe esni, hogy valaki kozmetikázza a valóságot, például a külsejét vagy az életkörülményeit. Különösen a társkereső oldalakon lehet kisebb-nagyobb füllentésekre bukkanni, ahol mindenki a lehető legjobb színben akar feltűnni. A Wisconsin-Madison és a Cornell Egyetem által készített kutatásból az derül ki, hogy az online randizók 80%-a hazudik valamiben. Tudod, miben?

A legtöbb férfi a magasságát túlozza el. Ez ugyan a nőkre is jellemző bizonyos mértékben, ám esetükben felesleges, mert míg a magasabb férfiak valóban több levelet kapnak, a nők közül az alacsonyabbak népszerűbbek.

A második helyen a súly végzett – a legtöbben elcsalnak néhány kilót.

Összességében a virtuális alakformálás vezeti a füllentések listáját. A legtöbb férfi sportosnak, atletikusnak, izmosnak vallja magát, még ha egyesek hozzá is teszik, hogy van rajtuk néhány fölös kiló.

Negyedik helyen az életkort érintő hazugságok végeztek. Inkább a férfiakra jellemző, hogy letagadnak a valós korukból, vagy hozzáadnak néhány évet.

A keresetük összegét is sokan megnövelik, legalábbis elméletben.

Emellett a foglalkozást, munkát is érik ferdítések.

Az életstílusukról is sokan füllentenek. A legtöbben sportkedvelőnek vallják magukat, de kevesen teszik hozzá, ha leginkább a passzív szemlélő szerepéből élvezik a megmozdulásokat.

Forrás: Femina
Fotó