Bálint Toncsi (43) az interneten keresi a szerelmet! Az egykori szépségkirálynő jó ideje egyedül van, és szeretne már valakit, akivel megoszthatja életét.

– Három-négy napja regisztráltam egy társkereső oldalra, kíváncsian várom a reakciókat. Már a közösségi oldalamon is sok levelet kaptam, de ott sok olyan férfi ír, aki korban például egyáltalán nem passzol, ezen az oldalon viszont részletesen beállíthatom a paramétereket, így olyan személyek találnak majd rám, akik valamennyire illenek hozzám – mondta a Blikknek az egykori szépségkirálynő.

– Nincs időm eljárni, és férfiakkal nem is kommunikálok, hiszen szinte minden időmet a kislányomra fordítom. Ezért ismerkedem a neten, többen is mondták, hogy ez jó, és lehet találni normális pasikat. Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy találkozzam egy vadidegennel, de idővel kiderül. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy csak olyannal randizom, akit a levelei alapján jobban megismertem, és természetesen nyilvános helyre szervezem a találkát. De aztán lehet, hogy egyik férfi se lesz olyan, aki megfogna – gondolkodott el Toncsi, aki már több levelet is kapott.

– Az első férfi, aki rám üzent, egy ötgyermekes családapa volt, nevettem is rajta, hiszen a lányommal együtt máris hat gyerekünk lenne. De korábban még a közösségi oldalamon volt egy huszonhároméves srác is, aki bizonygatta, hogy nem zavarja a korkülönbség, de én nem szeretnék közel húsz évvel fiatalabb pasival kezdeni, ezért is döntöttem úgy, hogy regisztrálok. Majd egy órán keresztül töltöttem ki a szűrőt, így most már csak olyanok jutnak el hozzám, akik megfelelnek az igényeimnek.

– Ha az ember akar valamit, azt ki kell kiáltani, ezért is merem felvállalni, hogy párt keresek, hiszen lehet, hogy körülöttem van olyan, aki nem tudta, hogy szeretnék valakit magam mellé, és ezért nem kezdeményezett. Évek óta, amióta egyedül vagyok, most érzem először, hogy szeretnék egy társat, vágyom rá, hogy családban tudjunk élni, és legyen valaki, akivel megoszthatom az örömömet és a bánatomat – tette hozzá Bálint Toncsi, aki az utóbbi időben remek formába hozta magát, így valószínűleg nem várat sokat magára, hogy eljöjjön a nagybetűs szerelem az éle­tébe.

Forrás: Blikk