Randi 12 millióért
Posted by Társkeresőoldal on 05 július 2013

Akinek van pénze, nem ragad le a vacsoránál és virágcsokornál…


Alighanem a világ egyik legdrágább randija lehet az, amit az Isle of Wighttól nem messze található Solent nevű tengerszoroson lévő átalakított erődre szervez egy brit iroda.

A 34 ezer fontba (11 millió 730 ezer forintba) kerülő program úgy kezdődik, hogy a párt egy Bentley veszi fel és viszi el egy közeli kikötőbe, ahol jachtra szállnak. (A hajó egyébként 24 órán keresztül a rendelkezésükre áll.)
Megérkezéskor természetesen pezsgő várja őket, majd kedvük szerint használhatják az átalakított erőd nyolc hálószobája, három étkezője, három bárja, a tetőn található pezsgőbár, a borospince, a könyvtár, a jacuzzi, a szauna vagy a napozóterasz szolgáltatásait (őszintén reméljük, hogy semmit nem hagytunk ki).

Az árban benne foglaltatik 500 font (170 ezer forint) költőpénz is, amit a közeli Gunwharf Quaysen (azaz kikötőben) költhetnek el, valamint egy személyi masszőr, egy vonósnégyes, egy ötfogásos vacsora, valamint egy ágyban szervírozott reggeli másnap (ezek szerint abból kiindulva, hogy a randi jól sikerül…).

Az 1878-ban épített erőd neve egyébként Spitbank, és eredetileg a porstmouth-i kikötő védelme volt a feladata. A brit védelmi minisztérium 1982-ben zárta be, majd 2009-ben értékesítették egymillió fontért.

Forrás: Gazdagisztán
Fotó