Valentin nap
Posted by Társkeresőoldal on 31 január 2023

Mit csináljunk Valentin napkor a párunkkal?

Valentin napkor számos lehetőség van arra, hogy együtt töltsük az időt a párunkkal. Itt van néhány ötlet:

 1. Csináljatok egy romantikus vacsorát otthon. Készítsetek el egy ízletes ételt együtt, és tálaljátok fel egy szép asztalterítéssel.
 2. Menjetek el moziba, és nézzetek meg egy romantikus filmet.
 3. Szervezzetek egy romantikus hétvégét valahol az országban. Legyen szó szállodai szobáról, vagy romantikus vidéki házról, a lényeg, hogy távol legyen a mindennapok zajától.
 4. Csináljatok együtt egy romantikus túrát, és fedezzetek fel egy új helyet együtt.
 5. Készítsetek valami kreatívat együtt, például egy festményt, vagy írjatok egy dalt együtt.
 6. Csináljatok egy Spa napot otthon. Fürödjetek együtt a kádban, és csináljatok egymásnak masszázst.
 7. Menjetek el egy koncertre, vagy egy előadásra, ami mindkettőtöknek tetszik.
 8. Csináljatok egy közös hobbyt, például főzzetek együtt, vagy sportoljatok együtt.

Az a fontos, hogy a Valentin napot együtt töltsétek, és élvezd a másik társaságát.

Baj e az ha nem veszel semmit sem a párodnak Valentin napra?

Nem feltétlenül baj, ha nem veszel semmit a párodnak Valentin napra. A Valentin nap valójában arról szól, hogy kifejezzük szerelmünket és tiszteletünket a párunk felé, és ez általában ajándékokkal, vacsorával, vagy egyéb különleges programokkal történik. De ennek ellenére, a Valentin nap lényege az érzelmek kifejezése és a közös időtöltés, nem pedig az ajándékok. Ha a párodat valóban szereted és tiszteled, akkor a Valentin napot is úgy tehetitek emlékezetessé, hogy együtt töltitek, és kifejezitek az érzelmeiteket egymás felé, ajándék nélkül is.

Valentin napi filmek

Valentin napkor számos romantikus filmet lehet megnézni a pároddal. Itt van néhány javaslat:

 1. A szerelemünk lapjai (The Notebook) – ez a film egy idős házaspárról szól, akik visszaidézik a múltjukat, és elmesélik egymásnak a történetüket.
 2. Titanic – ez a film egy fiatal lányról és egy ifjúról szól, aki a szerelmét egy hajótörést követően próbálják megtalálni.
 3. Ház a tónál(The Lake House) – ez a film egy levélváltás alapján alakuló szerelemről szól, melyben a főszereplők két különböző idősíkban élnek.
 4. Bridget Jones naplója (Bridget Jones’s Diary) – ez a film egy nőről szól, aki a szinglik életébe néz bele, és megtalálja az igazi szerelmet.
 5. Napos oldal (Silver Linings Playbook) – ez a film egy férfi és egy nő kapcsolatáról szól, akik egymástól különböző életutakon járnak, de mégis megtalálják egymást.
 6. A sztárom a párom (Notting Hill) – ez a film egy sztárról és egy átlagos férfi kapcsolatáról szól, ami a Notting Hill-i szórakozóhelyen kezdődik.
 7. Iyenek voltunk (The Way We Were) – ez a film egy kapcsolatról szól, ami évtizedeken keresztül tart, és a főszereplők különböző időszakokban élnek.
 8. Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars) – ez a film két fiatalról szól, akik rákban szenvednek, és egymásra találnak.
 9. Fogadom (The Vow) – ez a film egy férjről és feleségről szól, akik egy autóbalesetet követően újra kell, kezdeniük az elejéről, mert a nő nem emlékszik semmire sem.