A sikeres internetes társkeresés
Posted by admin on 05 augusztus 2014

Ha internetes társkeresésre adjuk a fejünket, és szeretnénk sikeresek lenni, szükséges időt szánnunk rá, hogyan töltjük ki a társkereső adatlapunkat.

Az első benyomást ez jelenti azokban, akik rákattintanak a profilunkra. A jó profil kép kiválasztása lehet akár a siker kulcsa is, hiszen itteldől szimpatikusak vagyunk-e vagy sem. Azok az egyedülállóak vagy szinglik is megtalálhatóak az internetes társkeresőkön, akiket a munkájuk, személyiségük vagy egyéb befolyásoló tényezők korlátoznak abban, hogy párt találjanak.


Az adatlap teljes körű kitöltése kulcsfontosságú. Itt bemutathatjuk magunkat és a legfontosabb tudnivalókat, amiket szeretnénk megosztani másokkal. A megadott információk mindig legyenek valóságosak és a lehető legtöbb opciót töltsük ki, ezzel segítünk a partnerjelöltnek is, hogy elindítsa az első beszélgetést, ha nem vagyunk kezdeményező típusok. Ahhoz, hogy attraktív legyen a profilunk, elengedhetetlen, hogy töltsünk fel magunkról képet, amelynek készítésére és kiválasztásra nagy figyelmet kell fordítani.

Prakitkák a jó társkereső profilképhez:

 • Mindig töltsünk fel képet!
  Még ha van bennünk kétely a külsőnket tekintve, akkor is használjuk ki
  a lehetőséget, mert megfigyelhető az az általánosság, hogy a kép nélküli
  profilok népszerűtlenebbek, amellyel saját esélyinket ronthatjuk.
 • A kép legyen aktuális!
  Ha az internetes társkeresésben eredményesek akarunk lenni a jelenlegi állapotunknak megfelelő képet töltsünk fel, amellyel nem okozunk csalódást a
  másik félnek, hiszen fordított esetben mi is átverve éreznénk magunkat.
 • Fontos a fotó minősége!
  A kiválasztott képe minket ábrázoljon, lehetőleg egyedül és legyen jó minőségű. Szánjuk rá az időt, ha nem találunk megfelelő képet, akkor
  készítsünk egyet erre a célra, ha komolyan gondoljuk a párkeresést.

Ha aggályaink vannak a képfeltöltéssel kapcsolatban, tegyük azokat félre, fogadjuk meg ezeket az alaptippeket, hogy mi is megtaláljuk a párunkat az interneten.