Hogyan kábítsd el a férfiakat az első randin…

 

Az első randik elég nehezek abból a szempontból, hogy igen rövid idő alatt kell valami olyasmit tenni, amivel meg lehet fogni a társat, a jelöltet. Ez egyáltalán nem könnyű, viszont semmiképpen sem lehetetlen. A lényeg annyi, hogy a megfelelő mondatokat mondd a megfelelő időben.

Hogy is van ez?

A férfiak elég egyszerűen befolyásolhatóak, főleg azért, mert igazából – ha tudattalanul is – de minden férfi három dolgot keres a nőkben:

  • játékosság, szenvedély
  • kacérság, humor
  • magabiztos szexualitás

Ha valahogyan sikerül e három dolog egyvelegét megvalósítanod, átadnod a partnerednek egy első randin, akkor gyakorlatilag borítékolható a siker, s így biztosan sikerül elkápráztatni a partnert.

Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan mondatot, kifejezést, amelyeket a megfelelő alkalommal elejtve nagyot léphettek előre. Nem mindegy azonban, hogy milyen hangsúllyal, milyen pillantásokkal kísérve adjátok elő őket, néha nem árt egy kis szemtelenséget vagy egy kis huncut hangsúlyt is belecsempészni. Félni ettől nem kell – a férfiak pontosan ezt akarják hallani az első randin. Általában olyan nőt akarnak, aki nem veszi magát nagyon komolyan, aki tudja kezelni és kontrollálni az eseményeket, a szituációt, és leginkább olyat, aki magához ragadja a kezdeményezést, magával ragadja a férfit – annyira, hogy a randi után már alig várja, hogy újra hívhassa a lányt a következő randi ügyében…

Íme tehát néhány olyan mondat, amivel a kíváncsiságot és az érdeklődést is az egekbe emelheted:

  1. Kihúzod a gyufát…

A férfiak nem nagyon tudnak ellenállni azoknak a nőknek, akik semmi perc alatt visszaadják, amit kapnak. Szóval, ha egy férfi a randevún ugrat, viccelődik veled, az valójában igazán szexi tud lenni, ha visszaadod neki, ha felveszed a kesztyűt.

Nem kell túl komolyan venni a dolgot, nem biztos, hogy hasonló szintű viccekkel kell próbálkozni – gyakran elég, ha csak annyit mondasz: „Na, most kihúztad a gyufát, nem tudom, mi lesz ebből így…”, vagy „Hát, most bizony kezdhetjük elölről az egészet”. Esetleg megtolhatod egy kis szemtelen hangsúllyal – így aztán bár tisztában lesz vele, hogy csak viccelsz, kénytelen lesz kicsit harcolni, küzdeni, hogy jó pontokat szerezzen.

Ezek a kis szerepjátékok segíthetnek egy-egy kapcsolat hangulatának meghatározásában, átsegíthetnek hullámvölgyeken. Ráadásul könnyedén felkavarhatod az állóvizet egy-egy olyan elszólással például, hogy „Persze lehet piros pontokat is szerezni, ha…”

  1. Fogadok, hogy ügyesen…

Azt mondani egy férfinak, hogy jó lehet ebben vagy abban, sokat segíthet több területen is. Egyrészt nem elhanyagolható, hogy jót tesz az egójának, teljesen függetlenül attól, hogy miben is szeretné neked bizonyítani, hogy tényleg jó benne. Másrészt fontos, hogy ez ilyen dolgok egészen személyes megállapítások, s a férfiak szexinek találják, ha valami specifikus tulajdonságot tulajdonítasz nekik.

Persze nem kell nagyon komoly dolgokra gondolni, lehet viccesre is venni a figurát. Például ha azt mondod a partnernek, hogy „fogadok, hogy jó kis varázsló lennél”, ő pedig megkérdezi, hogy miből gondolod ezt, válaszolhatod, hogy „jól mutatnál egy olyan cilinderrel a fejeden”, vagy „jó kis ravasz szemeid vannak”.

  1. Jobban tennéd, ha…

Kicsit más vizekre evezünk, de azért nem messzire. Ha egy férfi tudtára adod, hogy jobban tenné, ha odafigyelne a viselkedésére, biztos, hogy kicsit felpiszkálja az érdeklődését. Egyrészt mert azt mutatja rólad, hogy válogatós vagy, kiszórod a szemetet, másrészt pedig mert azt is a tudtára adja, hogy meg kell dolgozni a jutalmakért, meg kell dolgoznia érted. Ez bizony az egyik legizgalmasabb terület a srácok számára, főleg mert a lány magabiztosságát jelzi minden területen.

  1. El vagyok varázsolva…

A férfiak a szívük mélyén mindig is gyerekek maradnak, sosem növik ki azt az igényüket, hogy elvarázsolják a lányokat, akik tetszenek nekik. Ezt aztán te kimutathatod viccesen is, de komolyan is. Például ha a srác valami olyasmiről beszél, mesél, amiért rajong, te nagyon kedvesen a tudtára adhatod, hogy mindig is értékelted, ha valaki ennyire odaadóan viszonyul valamihez, ami érdekli, amit szeret. Vagy ha éppen lovagiasnak mutatkozik és kitárja neked az ajtót vagy cipeli a csomagodat, akkor elmondhatod neki, hogy „mindig is értékelted azokat, akik magukhoz tudják ragadni a kezdeményezést…”

A többi pedig már sima – bármi, ami elvarázsol téged, szexi egy férfinak.