Told nekem a kosarad!
Posted by admin on 12 február 2021

Megszámolni sem tudjuk, hány társkereső bemutatkozójában szerepel az az érv a netes ismerkedés mellett, hogy „mert nem toltad neki a bevásárlókocsidat az enyémnek”.

Közelít a Valentin-nap, minden lehetőséget érdemes megragadni az ismerkedésre – bevásárolni meg amúgy is kell, így az egyik itthoni hipermarket zseniális, ráadásul ingyenes pártaláló ötlettel állt elő. A vásárlási elhatározáson túl csak egy kis plusz bátorság kell, és ha szerencsésen állnak a csillagok, a szingliként betérő vásárló már reménybeli partnerével távozhat a boltból.

Nincs más teendő, mint a kékkel vagy rózsaszínnel felmatricázott szinglikosarat kézbe venni, aztán figyelni a többiek kosarát mosóporválogatás és felvágottválasztás közben – és persze gyorsan megszólítani a kiszemeltet.

Amellett, hogy természetesen érdemes mindenhol nyitott szemmel járni, tényleg nem árt minél több módszerre nyitottnak lenni, ha társat keres az ember: téli hidegben, otthonmaradós helyzetben az online randioldalak annak is remek lehetőségeket kínálnak, akinek épp nincs kedve szinglikosárral bevásárolni menni.