BIZTOS RANDIZTÁL MÁR VAGY 20-30 NŐVEL. DE SZERETNÉNK, HA TUDNÁD, HOGY UGYANAZZAL A NŐTÍPUSSAL TALÁLKOZOL ÚJRA ÉS ÚJRA.

”SOKSZOR UGYANAZOKHOZ A SZEMÉLYISÉGTÍPUSOKHOZ ÉS INTERAKTIVITÁSI FORMÁKHOZ TÉRSZ VISSZA,” ÁLLÍTJA HELEN FISHER, ANTROPOLÓGUS. HA MINDIG OLYAN NŐKKEL TALÁLKOZOL, AKIKNEK HASONLÓ A SZEMÉLYISÉGÜK, A RANDIZÁS UNALMASSÁ VÁLIK ÉS NEM LESZEL KÉPES FEJLŐDNI.

De ha elolvasod a következő listát, megtudhatod, hogy melyik nő illik a legjobban hozzád, miért vonzódsz annyira az adott típushoz és mit hagyhatsz ki- romantikus és szexuális értelemben- ha nem viszel egy kis változatosságot az életedbe.

A KIFINOMULT VÁROSI
Erősségei: ez a nő vicces, szexi és spontán. Ha belépsz vele egy szobába, mindenki irigykedve néz rád. Neil Strauss egyszerűen fogalmazta meg: ” Mindenki őt akarja, ezért menőnek érzed magad, ha ez a lány csak a tiéd.”

Gyengeségei: “Nagyon magabiztosank kell lenned ahhoz, hogy egy ilyen nővel randizz.,” állítja Strauss. “Imádja, ha körülötte forog a világ és mindenki rá figyel, te pedig lehetsz rá féltékeny.” Ha független vagy, az imponál neki, de légy benne biztos, hogy téged akar és nem csak az ególöketet, amit adni tudsz.

A hálószobai énje: nem gátlásos és ápolt. Mondd neki, hogy azt szeretnéd, ha ő lenne felül, remélhetőleg valami drága fehárneműt visel, ami szexivé teszi a melleit.

A MŰVÉSZ HIPSZTER
Erősségei: tudja, hol vannak a legmenőbb szórakozóhelyek és a legjobb kiállítások. Izgalmas és jól öltözködik, de nem annyira érinthetetlen, mint a városi lány. “Szereti a intellektuális pasikat,” állítja Ian Coburn, író. És tényleg érdekli a kultúra. ” Tökéletes lehet egy olyan férfi számára, aki mélyebben el szeretne merülni a zene és a művészetek világában,” mondja Dr. Ian Kerner párkapcsolati tanácsadó.

Gyengeségei: Azért szeretnéd megszerezni, mert bízol benne, hogy rád is ragad valami a menőségéből? Ha nem közös az érdeklődési körötök, ne is reményedj a dologban. ” Az ilyen lányoknak mindenről van a véleményük,” állítja Kerner. ” És ha azt akarják, hogy tudd, mi a különbség Jonathan Adler és Jonathan Richman között.”

A hálószobai énje: A jó hír: elég mocskos. A rossz hír: az ágy is. Mondd azt neki, hogy ha tiszta lepedőt húz, elviszed egy menő külföldi kiállításra.

A VEGA JÓGAFAN
Erősségei: Nagyon szép a bőre, hosszú a nyaka és istenien masszíroz. A mély lélegzetvétel azt jelenti, hogy ritkán hisztizik és talán ezt értékeled a legjobban. Strauss szerint “ő az anő, aki mély kapcsolatokat szeret kialakítani az élettel és egy férfi, aki ugyanerre vágyik, könnyedén beleszerethet.” Fisher szerint a független, elemző, vagy kreatív srácok számára lenyűgöző a nő alternatív világnézete.

Gyengeségei: Jegyezd meg, Strauss szerint az ilyen típusú nőket a hasonló férfiak érdeklik. Szeresd őt és az életstílusát.

A hálószobai énje: Éppen annyira káma-szutrás, mint amilyennek gondolod- de nem kedveli a gyors meneteket. Azt imádja, ha lassú és érzelmes a szex.

AZ ALFANŐ
Erősségei: 3 év alatt végezte el az egyetemet és utána egyből munkába is állt. Nehéz tartani a tempóját. Ironikus, de nem az alfahímre vágyik. “Egy tudós, művész, vagy tanár illik leginkább ehhez a nőtípushoz,” állítja April Masini, írónő. “Ha nem érdekelnek a hatalmi játékok, ügyet sem vet rád.”

Gyengeségei: Sok közös van benne az alfahímekkel, de ezek a kapcsolatok túl intenzívek. “Nem tudnak időt szakítani egymásra,” mondja Fisher.

A hálószobai énje: Érti a dolgát, ügyes és ha ellazítod, többet is mutat magából.

INTIMITÁSFÜGGŐK
Erősségei: Jár jógára, de inkább azért, hogy megtalálja önmagát. A szex vele csodálatos. Strauss kedveli ezt a nőtípust. “Ő csókola legjobban avilágon. Nagyon heves.” Fisher szerint egy független férfi illik hozzá a legjobban, Kerner pedig azt állítja, hogy minden férfinak randiznia kell egy ilyen nővel. “A legtöbb férfinak szükségük van arra, hogy megtanuljanak megfelelően kommuniálni és ő biztos segíthet ebben.”

Gyengeségei: először nagyszerűnek érzed magad mellette. Annyira imád téged és az érzéseidre is kíváncsi. Az analitikus férfiakat könnyen behálózzák. “Először nagyon belezúgsz, de rengeteget kell beszélnetek a kapcsolatotokról, ami később elég idegesítő lehet,” mondja Fisher.

A hálószobai énje: mindenben benne van, olyan dolgokban is, amik megijeszthetnek. Mondd neki, hogy akkor teszed meg, ha legyantáztatja magát.

A BOLDOG CSALÁDANYA
Erősségei: Nem a pénzedre utazik- mindössze egy tágas autó és egy kellemes 3 hálószobás ház kell neki. Tőled akar gyereket, gondoskodni akar róluk és rólad is. ” Sok férfinak megnöveli az önbizalmát, ha egy családról kell gondoskodnia, ezzel nincs is semmi gond,” állítja Masini. Egy olyan férfi, aki tradícionális családban nőtt fel, imádni fogja, de az a pasi is őt akarja, akinek nem volt idilli a gyermekkora, hiszen ez a nő képes otthont teremteni.

Gyengeségei: ha azt mondja, nem akar dolgozni, akkor nem is fog. A karrierorientált férfiaknak imponáló lehet, ha van valaki, aki intézi a családi ügyeket. De ha a pénzügyi helyzet nem a legfényesebb, nem fogod tudni meggyőzni, hogy ő is dolgozzon.

A hálószobai énje: először nagyon odaadó és lelkes lesz, de a gyerekek megszületése után egyre kevésbé figyel rád. Keress egy jó bébiszittert, hogy egymásra is tudjatok időt szánni.

Forrás: Men’s Health

Fotó