Mellesleg barikkal és elefánttal is érdemes próbálkozni. Bármennyire is meglepőnek tűnhet, az online társkeresésről és a profilképekről beszélünk.

Természetesen nem arról van szó, hogy a saját képünk helyett válasszunk valami cuki kis állatkák, hanem hogy igenis érdemes állatokkal együtt fotózkodni, mert hihetetlen mértékben megnöveli a társkeresési esélyeket egy ilyen profilkép.

A Zoosk társkereső és az AskMen magazin közös felmérése nem kevesebb, mint 15 millió társkereső adatlapot vizsgált át, és bár abban nincs semmi érthetetlen, hogy az állatos fotókkal jobban lehet tarolni, azt valójában semmi nem magyarázza, hogy miért a hörcsög került ki győztesen a versenyből. Márpedig az adatelemzés szerint egy hörcsöggel közös fotó nem kevesebb, mint 351%-kal növelheti a beérkező levelek számát!

A baris fotók is az élmezőnyben vannak (328%-os növekedési esély), és az elefánt sincs nagyon lemaradva (314%).

Őket a lovak és a nyuszik követik, szegény kutyák a dobogó közelében sincsenek (265%), a cicákat (241%) pedig még a békák is megelőzik (247%).

Jó tudni, hogy azért a madár, a kecske, az aranyhal, a kígyó és a gyík is növelheti az esélyeinket egy közös képpel, szóval érdemes lehet egy fotó erejéig kölcsönkérni egy szőrös/tollas/pikkelyes modellt.

 

Via Cosmopolitan.com