Esküvő 1 fontból
Posted by Társkeresőoldal on 03 szeptember 2013

Költségtakarékos brit lagzi.

Georgina és Sid mindig is kicsit máshogy gondolkodtak, mint az átlag, így a lakodalmuk sem lehetett hagyományos – főleg nem hagyományosan drága.

Eltekintve attól a 70 fonttól, amit a hivatali ügyintézésért kellett fizetnie a művész párnak, mindössze 1 fontot költöttek az az esküvőre: ennyibe került az ara menyasszonyi ruhája egy régiségeket áruló weboldalon.
A vőlegény egy régi Marks & Spencer öltönyben állt az oltár elé. A 70 vendég előtt a ceremóniát Georgina mamája vezényelte le otthonukban egy pajtaépületben, az egyházi szertartást ingyen vállalta a helyi lelkész, cserébe egy adománygyűjtő körútért. Szintén csere-alapon dolgozott a profi fotós, akinek üzletébe a menyasszony alkalomadtán besegít, és a zenét is ingyen szolgáltatta az ara szaxofonos apukája. A virágdíszítést és a friss szalmabálákat (azaz ülőhelyeket a pajtába) a falu lakosai ajánlották fel.
Nászajándékot a pár nem kért a meghívott vendégektől, csak annyit, hogy az esküvői piknikre ők hozzanak mindenféle ételt-italt. Még a jegygyűrűre sem költöttek egy pennyt sem: ezeket Georgina faragta ki az udvaron talált agancsból.

Az Egyesült Királyságban egyébként átlagosan 20 ezer fontba kerül egy esküvő…

Forrás: Daily Mail
Fotó