Hajadonok ’38-ban
Posted by Társkeresőoldal on 03 december 2012

Mindig hordj melltartót! Soha ne sírj, és ne légy spicces! Többek között ezeket kellett betartani egy szingli nőnek, ha meg akart fogni egy férfit.

Már nagyanyáink idejében is jól ismert műfaj volt a 10, 20 és 99 tuti tipp különféle problémákra – például a szingliségre. A női magazinokra már akkor is lehetett számítani, hasznos tanácsokkal szolgáltak a férfilélek útvesztőiben. Íme, néhány hasznos tipp:

* Mindig hordj melltartót! És ügyelj arra is, hogy a harisnyád feszes legyen, ne csússzon le!

* Rendesen ülj! Ügyelj a tartásodra, ne légy félszeg! Figyelj arra is, hogy ne vágj unott képet, még ha unatkozol is. Ha rágózol, amit megint csak nem ajánlunk, tedd csendben, csukott szájjal!

* Vezetés közben ne zavard a férfit! Például ne használd a visszapillantó tükröt! A férfiakat rettenetesen idegesíti, ha vezetés közben hátra kell fordulniuk.

* Ne fogdosd a fülét! Pláne ne nyilvános helyen, és egyáltalán, ne simogasd, ezzel kellemetlen helyzetbe hozod, ciki és megalázó.

* Ne bőgj! Ne légy érzelgős, és ne akard rávenni, hogy kinyilvánítsa az érzelmeit, s valami olyat mondjon, amit nem akar. A férfiak nem szeretik a könnyeket, főleg nem nyilvános helyen.

* Ne kokettálj más férfiakkal!De ha már nem tudod visszafogni magad, ne feltűnően tedd!

* Ne idd le magad! Csak óvatosan az alkohollal! Visszatetszést kelt, ha egy nő spicces, ha berúg.

Forrás: Nők Lapja Café
Fotó