Rendszeresen érkeznek hozzánk olyan e-mailek, amelyben a társkeresők a különböző oldalakon szerzett jó és rossz tapasztalataikról, randisztorijaikról mesélnek.

Időről időre megosztunk ezekből a véleményekből és történetekből néhányat, hátha a többi társkeresőnek is hasznára válnak ezek az információk.

Tamás (32) úgy volt fent egy társkeresőn, hogy nem is tudott róla.
Már több mint fél éve szétmentünk a barátnőmmel, viszont kellett is egy kis nyugi, nem is akartam komolyan ismerkedni se élőben, se máshogy. Gondolhatjátok, hogy meglepett, mikor kiderült, hogy mégis fent vagyok egy társkeresőn. Elősör azt hittem, hogy valami jóakaróm (vagy rosszakaróm) tett fel a Badoora, én állat meg kíváncsiságból persze ránéztem (ugyanitt több kiló spam ingyen elvihető :P), hát nem kellett volna. Mikor jobban utánanéztem kicsit, kiderült, hogy nem csak én kapok innen mindenféle szemetet, hanem valahogy a fészbukomhoz köthető az egész, és így a tetejébe csomó ismerősöm az ÉN nevemben írt üzeneteket is kapott onnan, agybaj, komolyan. Ezek után aztán végképp nem is volt eszembe sokáig társkeresőzni. Aztán amikor már kezdett elég lenni az egyedüllétből, persze meggondoltam magam és egy haverommal együtt regeltünk a Páromra, de ott is az első dolgom az volt, hogy lemondjam az értesítőket, biztos ami biztos, nem is zaklatnak hülyeségekkel. Mondjuk az Újoncfigyelőt azért később visszaállítottam, nehogymár emiatt maradjak le életem nőjéről 😀