Egy férfi nőként regisztrált egy társkereső oldalra – keservesen megbánta. Pedig semmi rosszat nem akart.

Egy inkognitóját megőrizni kívánó férfi számolt be a Redditen arról, milyen tapasztalatai voltak egy társkereső oldalon – nőként. Természetesen nem arról van szó, hogy az illető nemváltoztató műtéten esett át: egyszerűen egy hamis profilt hozott létre, és azon nőnek tüntette fel magát.
Mint a férfi beszámol róla, úgy képzelte, hogy a nőknek könnyű dolguk van az ilyen oldalakon – a saját nevében már néhány évvel korábban regisztrált, de néhány kedélyes üzenetváltáson túl nem sokra jutott. Elképzelése igen hamar beigazolódni látszott: még ki sem töltötte a profilját, máris kapott egy üzenetet. Alighogy befejezte a kitöltést, kapott még két üzenetet. Igyekezett semlegesen, de nem elutasítóan válaszolni.

A negyedik „érdeklődő” már nyíltan szexuális természetű levelet küldött. Őt nem méltatta válaszra – ám időközben a másik három levélváltás is egyre furcsább színezetet kapott. Az egyik férfi agresszív hangnemre váltott, közölte, hogy küzdő természet, és hogy jól fog bánni vele. Egy másik már a telefonszámát próbálta kicsikarni, miközben elárulta, hogy az ágyban fekszik, és annak ellenére szexuális jellegű megjegyzéseket tett, hogy a „hölgy” külön kérte, hogy ezt egyelőre hanyagolják.
Aztán egyre vadabb dolgok történtek. Olyan üzenetek jöttek, melyekben egyértelműen csak alkalmi kapcsolatokat kereső férfiak jelentkeztek (annak ellenére, hogy a profiljában jelezte, hogy nem ilyen kapcsolatot keres), és arra kérték, hogy kamerával cseteljen vagy telefonáljon velük, illetve találkozzanak valahol egy órán belül. Ennek visszautasítását általában nem fogadták megértéssel.

Két óra alatt tíz ilyen megkeresés érkezett, és a hangnem egyre kellemetlenebbé vált. A levelek sorozatban érkeztek, meg sem várva, hogy válaszoljon rájuk. Barátságtalanul fogadták, ha közölte, hogy nem érdekli az alkalmi szex. Azok, akik udvariasan és kedvesen kezdték, hamarosan nyíltan szexuális felhívásokra váltottak. Látszólag kedves férfiak hamarosan arról győzködték, hogy jöjjenek össze 24 órán belül, és meztelen képeket próbáltak tőle kikunyerálni.
Bár kezdetben a felhasználó csak egy jó viccnek gondolta a hamis profilt, és úgy képzelte, a legrosszabb esetben legfeljebb elárulja, hogy csupán trollkodott, két óra múlva már nagyon keservesen érezte magát, és törölte a profilt. Mint írja, hogy arra a felismerésre jutott, hogy a nőknek sokkal nehezebb dolguk van a társkereső oldalakon, mint a férfiaknak.

Forrás: Nyest