Míg a nyár tagadhatatlanul a könnyű flörtök és a felszabadult kalandok évszaka, aki komolyan gondolja a párkeresést, ősszel izzítsa be a rakétákat!

osz2

Az őszi időszak a tapasztalatok szerint jobban kedvez a társtalálásnak – természetesen online is -, egészen logikus okokból:

  1. A nyári utazós, szabadságos időszak után minden visszaállt a normál kerékvágásba, több idő és energia juthat párkeresésre, ismerkedésre, levelek megválaszolására is.
  2. A programokkal zsúfolt nyári fesztiválidőszaknak is vége, kevesebb a buli és a kimozdulós esemény, ráérősebben nézelődhetünk a társkereső oldalakon is, esetleg jobban át is tudjuk gondolni a nyári tapasztalatok alapján, hogy mit-kit szeretnénk igazán.
  3. Hűvösebb idő=több ruha. Ez egyrészt kedvez a szégyenlősebbeknek, másrészt a vizuális ingerek és a külsőségek kevésbé vonják el a figyelmünket a belső tulajdonságokról.
  4. A hűvösebb, de még nem hideg idő megsokszorozza a lehetséges randihelyszíneket, jól lehet kombinálni a szabadba szervezett, kirándulós randit egy felmelegítő kávéval vagy teával.

+1. És természetesen azt se felejtsük el, hogy hűvösebb időben több indok adódik a másikhoz bújni 😉

Fotó: Pablo Heimplatz/Unsplash