4 különleges randi ötlet
Posted by Társkeresőoldal on 13 március 2013

Unod már az egyszerű „vacsorázós randikat”?

Ha szeretnéd hamar elkápráztatni a kiszemeltedet, akkor érdemes egy-egy különleges programba beruháznod. Ha felejthetetlen élményt okozol, akkor te is felejthetetlen leszel, s ez bizony korántsem hátrány…

Sportpárbaj

Egy tűsarkús cicababát nyilván nem jó ötlet sportpárbajra invitálni, de ha kicsit is lazább a csaj, akkor egész biztosan benne van valamilyen közös izzadásban, még a randizásotok első fázisában is.

Bármi szóba jöhet, ami során játékosan küzdhettek egymás ellen, pl. tenisz, fallabda, ha bevállalós, akkor pedig ott a paintball.

Persze elviheted olyan helyre is, ahol nem ilyen kiélezett a verseny, ám ha számoljátok a pontokat, akkor játékosan nyertest is hirdethettek. Ennek nyomán szóba jöhet az íjászat, a versenybiciklizés, vagy akár a görkorcsolyázás.

Játékterem

Akár csak a sport esetén, a játéktermekben is versenyezhettek egymással.

Virtuálisan lövöldözhettek, részt vehettek különböző autóversenyeken, célba dobálhattok, vagy éppen csocsózhattok, billiárdozhattok.

Ennek a randinak egyetlen hátránya, hogy a legtöbb terem nem túl olcsó, néhány perc játékért általában pár száz forintot ott kell hagynotok, úgyhogy készülj apróval, ha ezt választod!

Csillagvizsgálás

Ha van a környéketeken csillagvizsgáló, akkor máris találtál egy kiváló programot a számotokra.

Persze nyáron ki is feküdhettek a szabadba, de azért az első randik egyikén kevés nő megy el szívesen egy szinte vadidegen pasival a sötét erdőbe.

Ellenben a csillagvizsgáló által közelebbről szemügyre vehetitek a bolygókat és a csillagokat, ami fantasztikus és életre szóló élményt jelenhet mindkettőtök számára

Múzeumlátogatás

Nem túl szokványos randi helyszín, de igenis bejöhet. Egy-egy kiállításon tökéletesen megismerhetitek egymást, felfedezhetitek, mit szeret, és mit értékel a másik.

Minden egyes kép, vagy műtárgy alkalmat biztosít a beszélgetésre, míg ha moziba vinnéd a hölgyet, legfeljebb a film adhatna témát számotokra.

Ráadásul, mire elemezni tudnátok, két-három órát eltöltöttetek szótlanul egymással úgy, hogy (ha jó a film) el is felejtettétek, hogy van veletek valaki.

Forrás: Men.hu

Fotó