Csoportos randi az új divat
Posted by Társkeresőoldal on 21 szeptember 2012

Egy új társkereső oldal arra biztat, hogy vidd magaddal a barátnőidet is az első randira.

Internetes ismerkedés? Valaki imádja, valaki pedig frászt kap tőle, de úgyis csinálja. A lényeg előbb-utóbb randi lesz az ismerkedésből, és az első randi annyi kockázatot rejt, hogy csak, na. Kettesben egy idegennel, akit addig csak a legjobb formájában, az általa kiválasztott fotókon láttad, most végre hallod a hangját is. Izgulhatsz, hogy legalább ne legyen unalmas. Szóval az amerikai Grouper nevű randioldal ezeket a mellékhatásokat akarja kiküszöbölni, amikor arra bíztat, hogy a randevúra vidd magaddal két, szintén egyedülálló barátnődet, cserébe, akivel találkozol szintén elhozza két pasi haverját. Így indulhat is a valójában tripla randi!

Az oldal a Facebook profiloddal kapcsolódik össze, az ott megadott adatok alapján javasol megfelelő partnert. A megfelelő partner pedig megkéri két haverját, jöjjenek el, hátha nekik is bejön valamelyik facér barátnő.

A társkereső oldal szerint így sokkal egyszerűbb átesni az első találkozáson, hiszen veled vannak a barátaid, lazább és oldottabb vagy, és esetleg el lehet kerülni a feszengést, hiszen tuti mindig lesz valakihez szólnod. Kíváncsiak lennénk azért arra is, hogy mi a helyzet akkor, ha mind a három csajnak ugyanaz a pasi tetszik vagy fordítva. Illetve akkor mit tehet az ember lánya, ha inkább a randipartner barátja tetszik neki.

Valószínű azok kedvelik ezt a randizási formát, akik még a nászútra is magukkal vinnék a barátaikat…

Forrás: Nők Lapja Café