DVD-csaj vacsorához
Posted by Társkeresőoldal on 31 október 2012

Ugyan, kinek van kedve minden este elvinni a barátnőjét, vagy egy sebtében felszedett menyecskét gyertyafényes vacsorára?

A nőkkel „csak a gond van”, fintorognak, ha leeszi magát az ember fia, szívatásból kiválasztják a legdrágább fogásokat, oda kell figyelni arra, amit mondanak… Igazatok van, ez tényleg elviselhetetlen. (Nem.)

Szerencsére van megoldás, mégpedig az Amateur Dinner Time című japán DVD sorozat, melyeken attraktív hölgyek láthatóak evés közben, szóval az egész olyan, mintha velük szemben ülnél, rendkívül élethűek, épp csak nem másznak le a képernyőről…


Ez még hagyján, de választani is lehet aszerint, hogy milyen ételeket egyen a felvételen szereplő csaj: a DVD kapható spagettis, pirítósos és rizses változatban is, de gyanítjuk, hogy a pálcikás fagylaltozást sem hagyták ki, ha értitek, mire gondolunk.

Az ajánló szerint tökéletes olyan uraknak, akik szokni szeretnék ezt az izgalmas szituációt, mert egyébként túl félénkek lennének elhívni egy lányt romantikus vacsorára, tízóraira, valamint azoknak is, akik szimplán spúrok kifizetni plusz egy kajálást, csak, hogy gentlemannek tűnjenek.

Forrás: Neon