Első randi biztonságban
Posted by Társkeresőoldal on 26 március 2018

Főként lányoknak-hölgyeknek szólnak ezek az elsőrandis biztonsági tippek, hogy bátrabban merjenek élőben találkozni a netes társkeresőn megismert kiszemelttel – persze az óvatosabb férfiemberek is meríthetnek ezekből ötleteket.

sft

– Az első (néhány) randit nyilvános helyre beszéljétek meg; egyelőre kerülendő bármelyikőtök saját lakása, a néptelen erdők és a hasonló elhagyatott helyek, ahol csak kettesben vagytok.

 

– A randi előtt legalább egy barát vagy családtag legyen tisztában azzal, hogy kivel és hova mész: küldd el neki a randipartnered fényképét, esetleg az egyéb ismert adatait és elérhetőségeit is.

 

– Extra óvatosak telefonos nyomkövető applikációval is összeköttetésben maradhatnak, így a távoli őrangyalod végig tudni fogja, hogy pontosan merre jársz, de instant üzenetben is jelezhetsz neki rendszeresen, hogy minden oké.

 

– Ha a kocsival van és azzal mentek valahová, a rendszámot sem árt elküldeni a távfelügyelő barátodnak.

 

– Óvatosan az alkohollal: valljuk be, alkoholos állapotban nagyon hülye és/vagy meggondolatlan dolgokat tud tenni az ember, az első randin kár kockáztatni emiatt akár a biztonságodat, akár a megítélésedet.

 

– Puszta udvariaskodásból ne maradj ott a randin, ha rossz érzéseid vannak a partnerrel kapcsolatban, főleg akkor ne, ha nagyon erősködik – az ilyen megérzésekre érdemes hallgatni.

 

– Bár a hazakísérés udvarias dolognak tűnik, nem baj, ha az első pár alkalommal még nem árulod el a lakcímed és nem viteted magad haza.

 

Fotó: Unsplash/roya ann miller