Rendszeresen érkeznek hozzánk olyan e-mailek, amelyben a társkeresők a különböző oldalakon szerzett jó és rossz tapasztalataikról, randisztorijaikról mesélnek. 

Időről időre megosztunk ezekből a véleményekből és történetekből néhányat, hátha a többi társkeresőnek is hasznára válnak ezek az információk.

Orsi (28) az újdonság csábításának engedett

A Tinder az egy vicc, vagy csak nem nekem való, mindegy, gyorsan elegem lett belőle, de a pasikeresést nem akartam feladni. Annyiszor tolta a net a képembe a hirdetést, hogy simán beregeltem erre a Be2 társkeresőre, és eszembe se jutott véleményeket keresni róla, most már utólag persze könnyű okosnak lenni. Elő is fizettetem, de igazán nem tetszett, nem is volt nagy mozgás az oldalon. Szerintem nem vagyok hülye, de az istennek se tudtam leiratkozni, úgyhogy végül írtam a címükre. Jó pár napot kellett várnom a válaszra, és attól se lettem boldogabb. Aláírt leiratkozási kérelem???? Elfaxolva??? 2018-ban?? És ezt jelezzem 7 nappal korábban???? Most már tudom, hogy nem én jártam így egyedül.

Pár hónappal később belenéztem egy ritkán használt postafiókomban, és a régebbi leveleket átfutva jutott eszembe, hogy voltam én már egyszer a Párom.hu-n is, csak közben akkor bepasiztam, aztán elfeledkeztem róla. Reméltem, hogy az ingyenes regisztrációval még nem lehet baj, úgyhogy újra felmentem szétnézni, adatlapokat, fórumokat olvasgatni. Lehet, hogy megint csak én vagyok fordítva összerakva, de kifejezetten örültem, hogy ingyenes tagként az első pár napban még levelet se lehet küldeni mindenkinek, mármint nem az a jó benne, hogy én nem tudok írni, hanem hogy új belépőként biztos nem kapok egy rakat „sziamizu” üzenetet csak unaloműzésből fent lévő hülyegyerekektől.