Rendszeresen érkeznek hozzánk olyan e-mailek, amelyben a társkeresők a különböző oldalakon szerzett jó és rossz tapasztalataikról, randisztorijaikról mesélnek.

Időről időre megosztunk ezekből a véleményekből és történetekből néhányat, hátha a többi társkeresőnek is hasznára válnak ezek az információk.

Eszterre (31) a szép szavak hatottak

Elismerem, hogy könnyen bedőlök a jól hangzó szlogeneknek, szerintem csak ez volt az oka, hogy az Academic Singles képbe került, de hát elhittem, hogy ’egyedülállóknak, akik tudják mit akarnak’ meg ’ízléses szinglik’… Teli volt már a hócipőm a félresikerült randikezdeményekkel, meg a csomó pasival, akik több hét után nyögik be, hogy valójában nem is tudják, mit akarnak, na hát így kerültem erre a társkeresőre. Mivel én is tudom, hogy mit akarok (hehe, ezért mentem oda), elő is fizettem, de kábé fölöslegesen. Tudom, hogy sok oldalon vannak kamu profilok, de itt aztán tömegével, még arra se veszik a fáradtságot, hogy minden profil saját fotót kapjon :)))) A ’válogatott társaságról’ meg csak annyit, hogy nem egy olyan levelet kaptam, amit mintha egy féldiszlexiás tizenéves írt volna…. Az volt a mázlim, hogy időben elolvastam az amúgy teljesen nevetséges szerződési feltételeket, úgyhogy a kalandot csak a valóban befizetett egy havi összegem bánta, de nagyon trükkösek.

Múlt hónapban beugrottam egy barátnőm helyére egy rapidrandira, ahol épp nem ugrott rám a nagy szerelem, de valaki ott említette a Párom.hu-t, hogy már tizensok éve működik, érdemes megpróbálni. Megpróbáltam, egyelőre tetszik, már önmagában az sem elhanyagolandó szempont, hogy van normális ügyfélszolgálatuk és nem egy luxemburgi holvoltholnemvolt cég.