Mindenki számára ismertek az első randis bakik. Mikor az idilli pillanatokat megtöri valami más, vagy olyan rossz helyet választott a jelölted, hogy nem tudtok egymásra figyelni egyáltalán, mint mondjuk egy koncerten.

Ezért a legtökéletesebb helyválasztás az, ahol csak ketten vagytok, csönd van, senki nem zavar titeket és ti se mást, ilyen lehet egy étterem. De miért is?

1. Mi lenne romantikusabb egy gyertyafényes, ízletes vacsoránál, ahol kellemes zene szól és csak ti lehettek. Bensőséges beszélgetések, hogy tökéletesen egymásra hangolódjatok.

2. Egy étteremben kevesebb a lehetőség arra, hogy bármi más elvonja a figyelmedet, mint mondjuk egy parkban, vagy egy plázában. Az első randin egyedüllétre és elegendő időre van szükségetek, hogy megismerjétek egymást és nem hiányzik a beszélgetés folytonos megszakítása.

3. Ha egy elegáns helyre mentek, akkor igazi nőként érezheted magadat, felveheted a legszebb ruhád, fejedelmi kiszolgálásban lehet részed, és igazi hölgynek érezheted magad. Ettől sokkal magabiztosabb lehetsz. Még jobban lenyügözöd majd a kiszemelt srácot!

4. Egy étteremben kevesebb az esély arra, hogy ismerősökkel futhatunk össze. Nincs annál zavaróbb, mint amikor az idilli pillanatot tönkre teheti egy haver vagy barátnő és kizökkentenek minket a pillanatból.

Forrás: Joy
Fotó