Mobillal bátrabban megy a csajozás.

Sokan szeretik a személytelen kommunikációs lehetőségeket, hiszen mennyivel egyszerűbb küldeni valakinek egy SMS-t, hogy sajnos nem tudunk vele találkozni, mint a szemébe mondani, hogy szimplán unjuk a pofáját és nem akarjuk látni.
Az USA Today ezerötszáz felhasználó bevonásával készített felméréséből az derül ki, hogy a 21 és 50 év közötti férfiak 31 százaléka, míg a nők 33 százaléka gondolja úgy, hogy valamilyen mobileszközön keresztül sokkal bátrabban megy a társkeresés. Ugyanakkor a férfiak 44 százaléka, a nők 37 százaléka szerint maga a flörtölés is gördülékenyebb ebben a formában, mert szemtől szemben sokkal feszélyezettebbnek éreznék magukat.
Beverly Palmer professzor szerint a szakítás is egyszerűbb SMS-ben, bár erre alighanem magunktól is rájöttünk volna, hisz nem kell odaállnunk a partnerünk elé és az arcába mondani az igazságot, hanem csak pötyögünk egy kicsit és a túloldalon már a kész tényekkel szembesülnek. A 30 éves Drew Johnson arról beszélt, hogy sokszor ha felhív valakit, de nem veszik fel, rögtön utána kap egy SMS-t, hogy „miért kerestél?”, ahelyett, szóban lépnének egymással kontaktusba.
Forrás: Mobilport
Fotó