Hányszor hallani, hogy valakinek nem a szex hiányzik, amikor épp nincs párkapcsolatban, egyszerűen az intimitásra, a gyengédségre szomjazik!

A New York-i Jackie Samuel, megoldja az ilyesfajta problémákat is, méghozzá különleges szolgáltatásával. A fiatal 29 éves anyuka ugyanis „öleldét” működtet békés, otthonos kis házikójában, ahová a nyugdíjasoktól kezdve a fiatal üzletemberekig mindenféle férfi szívesen tér be.

Jackie nemcsak kisfia eltartására, hanem tanulmányaira is gyűjt pénzt ily módon, ám eme abszolút szex-és erotikamentes tevékenység is kicsapta már a biztosítékot néhány embernél. Az egyetemről egyenesen ki akarták tenni a szűrét, mondván, rosszabb, mint egy prosti, mert az ölelkezés még intimebb, mint a gépies szex.

– Mindenki más miatt jön, van, aki problémás párkapcsolatban él, esetleg épp egy szakítást próbál feldolgozni, s nagyon hiányzik neki a női szeretet. Akadnak nyugdíjasok, akiknek sajnos elhunyt a társuk, s így próbálják feleleveníteni azokat az éveket, amíg volt kihez hozzábújniuk esténként – mondja Jackie.

A nem mindennapi foglalkozást űző nő napi több, mint 55 ezer forintot keres, ráadásul azzal, amit imád, és amihez szerinte születésétől fogva különleges tehetsége van.

Kliensei természetesen tökéletesen elégedettek vele, egy Tim álnevű fiatalember például úgy nyilatkozott, Jackie-nek köszönheti, hogy túltette magát egy csúnya szakításon. Még azt is hozzátette, hogy akkor is járni fog hozzá, amikor újra párkapcsolatban él majd, hiszen ez nem számít megcsalásnak.

Forrás: Neon
Fotó