Ne flörtölj, ha esik
Posted by Társkeresőoldal on 19 február 2013

Ha nem hatékony a legjobb dumád sem, fogd csak nyugodtan az időjárásra. A borús idő a flörtölést is beárnyékolja, egy francia egyetem kutatásai szerint (még szép, hogy franciák vizsgálják ezt).

Az már eddig is biztos volt, hogy a napos idő javítja az emberek hangulatát és a társas hajlamaikat, így hát a tudósok megvizsgálták, hogy vajon az ellentétes körülmények ellenkező hatást váltanak-e ki, például a nők megközelíthetőségében. A kutatáshoz összeszedtek öt jóképű srácot, és megkérték őket, hogy használják ugyanazt a csajozós dumát 500 véletlenszerűen választott nőnél. A kísérlet mindig szabad téren zajlott, napos, vagy borús időben.

Hogy teljesítettek a férfiak? Napos időben a nők több mint 22%-a hajlandó volt megadni a telefonszámát. Amikor viszont rossz volt az időjárás, 8%-al kevesebben voltak kaphatóak ugyanerre.

A kutatás szerzője, Nicolas Guéguen viselkedéstudományi professzor szerint mivel a nőknek a hangulatát is elrontotta a rossz idő, így a nyitottságuk is csorbult ezen a téren. Számos tanulmány is igazolja, hogy a nők hangulatát befolyásoló körülmények kihatással vannak arra a bizonyos ”igenre” is.

MEGSÚGUNK HÁROM MÁSIK FURCSA TÉNYEZŐT, AMI BEFOLYÁSSAL LEHET A PRÓBÁLKOZÁSAID SIKERÉRE:
1.Legyél kezes Akár egy táncra kéred, vagy a számát szeretnéd megszerezni, ha finoman megérinted közben a nő alkarját közben, akkor 15%-al nagyobb eséllyel lesz pozitív a reakció. (Az ilyen srácokkal pedig vigyázz a barátnőd közelében!)

2. Virágnyelv Ha egy férfi egy olyan szobában hívja randira a nőt, ahol friss virágok vannak, akkor a siker esélye 30%-al nő. Sőt, ha egy nőnek meg kell ítélnie egy férfi vonzerejét, akkor pozitívabban dönt, ha virágok veszik körül.

3. Kellemes dallamok Ha romantikus zene szól, a nők kétszer akkora eséllyel mondanak igent egy találkára, egy zenepszichológiai kutatás szerint. A csábító dallamok tudat alatt a nőt is romantikus hangulatba ringatják.
Forrás: Men’s Health
Fotó